Maxi (:

Idag så vaknade jag av att mamma ringde och väckte mig och bell...taskigt !

Sen så skulle bell träffa tina, amanda och nicci och jag skulle till mammas kompis Lena och bada. Va där från 1 till halv 5. Sen stack jag till moa och hon va redan med jasmin och michelle, träffade henke och andra sen och vi hade sjukt roligt hela kvällen ! ♥ Älskar er..

¨
Kungarna ! <3


Roliga bilder på mina gullungar :*
Hahaha Anden ♥

Roligaste bilden ♥


*Oredigerade bilder

Kvällen med (k)ingarna

Idag så vaknade jag runt 12 och då ringde jag bell, väkte henne MOHAHAHA ! Sen kom hon till mig vid 1 då stack vi ut och träffade lite folk. Hade sjukt roligt och sp på kvällen, då va man med dem bäässstttaa. Tack för att ni finns kingzz, älskar er ♥ Men nu sitter jag och Bell här och göttar oss lite med göötti goodis. Puss på bell <3


Brödrar ! <3


Kvällen (:

Ikväll så har man bara varit ute på konstgräs. Hade det ändå roligt.

Har nt mer att skriva ):


Bara tog nån liten rolig bild (:


KAAAOOSSS INLÄÄÄGG !!! <3


Hos Mooaaa !

Haar sovit hos Moa inatt, vi va ute med lite folk igår till typ halv 11 (:
Vi hae rooligast igår. Först så vaknade man typ 2 sen så stack kom Emilia hem till ,sen och efter det såstack vi hem till moooaa. Vi stack till kg och där så träffade man lite folk:
Elvira Wessman
Julia Eweström
Johanna Molin
Joel Modica
Pontus Sjölin
Simon Hansson
Elin Eriksson
K Tina Buzacic
Isabelle Holmgren
Henrik Friberg
Andreas BjörkEmilia Persson
Moa Svensson

Älskar alla, tack för att ni finns gullungar ! <3


Va bara tvungen att lägga ut denna fina bild haha.
Minne för livet ♥


Glad midsommar (:

Glad midsommar allihopa '

Hahaha nu lät jag som en kärring men vad har ni gjort idag gullungar?
-själv så har jag firat midsommar med moas familj, nellies familj och min. Vi va på nån gård i kvarnby och där så tträffade man lite olika, typ henke, jens och frank. Hahaha jens skrämde ihjäl mej.

Men nu kan jag jag nt blogga mer för jag ska se på trassel hahaa (:¨


Kvällen/natten (:

Inatt så sov tina och bell över hos mig. Vi hade sjukt roligt och vi va typ uppe till 4-5 på morgonen. Hhaha, tina är sån natt vandrare. Vi åt frukost vid 4 tiden för Tina va hungrig !

Men idag så ska jag nog va med MAdde,  jag ska till henne vid 5 tiden och där ska man sova inatt :)


Olivia :)

Just nu sitter jag och kollar på gamla avsnitt av bigbrother. HAhah det är lite kul faktiskt men jag saknar ändå programet !

Sen ska jag till stallet, det ska bli kul för madde ska kanske med ;) ♥

Bye bye bajstollar !


Lång bloggpaus :((

Japp !
Som ni ser så har jag haft en väldigt lång bloggpaus. Har inte haft någon lust helt enkelt. Har mått dåligt nu i några veckor/månader pågrund av en händelse. Men hade tänkt att tra igång bloggandet igen ;))

Nu mår jag lite bättre och har nog mer lust.

Idag så har jag varit lite med olika i ca: 2 timmar men sen skulle jag på trav. Det va säsongsavslutning och vi hade trav i typ 3 timmar, vi hade tävlings - staffett och frågesport och det va sjukt roligt. Nästa våår får jag ta min licens och jag längtar som faan. Men när jag km hem vid halv 9 så stack jag ut lite med kompisar till typ kvart i 10 och sen dess så har jag bara drygat framför datan. Nu är kl snart halv 1 och jag är ganska trött. Har suttit och chattat mke med Joel och Tina nu och jag vill tacka dem för att dem finns. Också alla mina andra kompisar/bästakompisar för att ni finns. Ni betyder mest ! Älskar er:*

Men imrg så ska jag nog va med Madde, men på onsdag så ska det bli kul för då ska vi nog sova över. Anna ska nog också vara med? Jag vet nt?

Puss på er :*


R.I.P mina gamla solglasögon, saknar dem men jag har ändå köpt likadana nu men jag saknar ändå dem gamla. Nicola förstörde dem ! <3


RSS 2.0