Micci Picci Ticci

Haha så bra jag är på repliker xD Men aja..idag har man varit med Micci. Det va rkt kul, vi var mest ute. Hon bor ju nära Kronprinsen så vi gick på Kronprinsens köpcenter och köpte litta saker :P asså bara typ godis och sånt...sånna tjockisar vi är :)

Men nu chattar jag runt med lite olika. Sry att jag nt laddat upp mina "egna" foton på ett bra tag men det är för att jag kan nt ladda över bilder från kamran elr mobilen och fråga mej nt vf för det vet jag nt själv. Puss puss ha<3


Trött

Är rkt trött. Sitter här och segar framför datorn och har tråkigt :( Idag ska jag nog va med Micci, ska bli kul. Hon har varit i Småland hela sportlovet så jag har nt kunnat va med henne. Men nu sitter hon i bilen på väg hem och är "landar" i Malmö om typ 1,5 timme :) Hoppas jag iaf xD
Well well...puss på er!

BTW Jag längtar rkt mkt tills på tisdag. Då ska man till roligaste Jägers, hoppas att Lovas häst ska vara med igen...den är best som en hest x) haha så torr humor jag har...


Anna och Madde

Jag glömde ju att berätta att jag va med Anna och Madde i söndags elr måndags tror jag att det va x) Men här kmr finaste bilden på oss på Konsum. Haha vi skulle handla godis där men vi gjorde allt annat än det. Vi bara stog och pratade hela tiden och pillade lite på saker i butiken.


Finaste bilden elr? Kommentera sötnos!! <3


När jag va på Entré med finaste Madde <33§§

Här kmr lite bilder på när jag va med Madde på Entré. Det va för några dagar sen men aja..bättre sent än aldrig!? Tack för den dagen finis §
Juste, vi prövade en rkt ful "klänning", vet i fan vad det va för något men jaja, ful vart den iaf!


Så vackra vi är då xD

Haha kolla min näsa, värsta grisen

Lite bilder från när jag va med Nici




Aja..lite random bilder, det kmr fler sen x) §§


Ballt bild (made by: Madde)


 Älskar bilden <33§§


Jag Hissar och Dissar igen §§

Jag Hissar och Dissar igen xD


1. Kameror
Jag Hissar Canon och Nikon, har ingen själv men jag vill jättegärna ha en, man får väl önska sej. Men kan dock nt tipsa om vilken som är bäst, jag tkr att båda är väldigt bra. Tummen upp på båda två!
 

2. Xperia X10 Mini Pro
Jag har ju igentligen den mobilen. Själv tkr jag om den. Om man nt vill ha en komplicerad mobil så ska man nt välja denna, den är ganska komplicerad. Så jag Hissar den!







1. Falska människor!
Jag hatar falska människor, har några på skolan som är det och jag hatar verkligen det! Även när man är bitchig och försöker vara bättre än alla andra. Usshh...

2. Skolan
Jag hatar skolan. Okej, kanske nt hatar för jag får ju träffa många av mina kompisar och så men jag gillar nt dem flesta lärarna. Speciellt en! Nä, bajs på skolan och läxor!


Köpenhamn ;)

Idag har jag varit i Köpenhamn med min familj. Linus, Lukas, Helena, Adam och Pappa då. Vi va på ett typ museum som heter "Belive it or not" elr nåt sånt där. Det va faktiskt ganska kul för att man fick se världens tjockaste och längsta personer och sånt, rkt kul. Linus är rkt "pigg" men ändå ball på nåt sätt, han ville ha redbull men för det första så är det ju nt bra för så små barn och för det andra så är redbull det minsta han behöver...han är redan så uppspidad xD

Sen stack vi till en resturang och jag åt sånna revben, ni vet. Rkt goda, älskar dem.

Men nu chattar jag med Alex, Agge och Madde. Är även inne på bdb och fb. Imrg ska jag kolla på när min lillebror spelar cup med sitt lag. Heja Husie, nä jag skoja men Husie är bäst såklart §§ Men nu hade jag nt mer att säga. Puss på er, ha det så bra :)



Hissar och Dissar

Tänkte att jag skulle börja med litte "Hissar och Dissar".


1. Skinnjackor
Jag hissar skinnjackor; jag bara älskar dem. Speciellt dem som man kan knäppa snett om ni fattar vad jag menar ? Jaja...puss på skinnjackor!

2. Lil Wayne
Vem kan nt gilla Lil wayne?! Älskar honom, hans musik och allt. Kram på dej Wayne






1. Sol med kall vind
Jag dissar sol med kalla vind. Det blir så jävla kallt och obehagligt, I hate it! Nä, bajs på det!

2. Snön
Hatar att snön har kommit tillbaka. Jag som just hade blivit glad för att det snart blir hyfsat varmt iaf. Vårvärme. Men då kmr snön tillbaka. Det kanske är kul att leka i snön på vinter men nu ska det ju bli VÅR!!


Vaknade precis :(

Är rkt trött. Mormor väckte mej haha x) Mamma är på jobbet och nån måste ju passa lillebror, nt jag såklart. Okej man kanske nt behöver PASSA honom men han är ju yngre så..jaja. Nu sitter jag helt yrvaken och kollar på Racheal Ray, det finns inget annat på tv. Bloggar nog mer lite senare.

Sen ska jag till pappa :( Linus, Lukas och Helena kmr ner till helgen (till Malmö) och det ska bli kul för att vi ska till Köpenhamn tror jag. Pappa ville att det skulle bli en överraskning men Lukas avslöjade det mohaha!


 Denna bild bjöd jag på. Och NEJ jag är nt naken, jag har en filt på mig haha xD


Hår...

Idag fixade Anna mitt hår så att det blev jättefint...*gilla knappen*
Lite bilder på hur mitt hår ser ut. Jag har tvättat av mig sminket och allt så jag ser nt klok ut!

Nämen, vilken fin bild då...

Platt, platt och platt.


Black!

 Här kmr lite bilder på den tröjan som jag köpte idag på Bik Bok, I love it!


Webbcam. bilder så det är jättedålig kvalitet :(



Dålig upd idag (igen)

Sry att jag nt har bloggat på hela dan men jag har ju varit i stan med Madde och sen stack jag vi till Anna, först till Konsum och köpte litta godis mohaha x) Men jag kom nt hem från anna förän typ kvart i 11. Mamma blev sjukt sur för att jag nt passade tiden haha xD skulle igentligen ha kommit hem typ halv 10 imed det är "mammas sista dag" med oss. Men jaja...Idag shoppade jag bara en svart tröja och en chokladbulle. Tröjan är från Bik Bok och jag älskar den! Men nu ska jag gå och lägga mej. Klockan är ändå 23:25 och jag är sjukt trött. Det har ju varit en intensiv dag thihi. Juste, jag glömde att säga att jag och Anna bakade jättesnygga små chokladbullar när madde hade gått. Innan det så ringde vi 3 och frågade vad en speciell mobil kostade, vet ni så störig jag va! Anna vill ha en sjukt snygg mobil. Den är rkt billig också. Den hetter hawai elr nåt sånt haha, aja vi kallar den för det!

NI får ha det så bra så länge, puss puss haj! §§


 Denna mobil är det som Anna vill ha, kommentera om vad ni tkr om det. Själv tkr jag att den är sjukt snygg!


Duschen snart x)

Vaknade halv 11 idag. Madde den bajsen väckte mej. Nä jag skoja, jag låg faktiskt lite xD Men snart ska jag in och duscha, känner mej väldigt ofräsh! Senare ska jag till Entre med Madde och sen ska vi till Anna, tror jag. Men idag ska man shoppa en tröja, hoppas jag för jag behöver verkligen det. Sen ska jag väl köpa strumpor, har brist på det. Sen ska jag försöka att hitta den ringen som jag har velat ha jättelänge nu §§ Men nu ska jag duscha så bye bye bloggen.


Juste, jag har ju nt berättat...

Jag har nt berättat att jag har fått en ny mobil x) den andra laggar jättemkt och jag kan nt ha telenor på den för tillfälligt :( Men såfort mamma har fixat det, denna mobil suger (som jag har just nu). VIll bara ha tillbaka min lilla experia. Saknar den som fan!


TV

Sitter och kollar på tv, det finns typ ingenting förutom gamla avsnitt av Top Model och dem har jag redan sett:( Vaknade halv 11 idag. Morfar och hans kompis är här och kollar på min data. Den e  så jävla trög så man kan typ nt va inne på den. Det tar 100 år för den att gå in på internet och typ 100000 milj. år för den att starta x) Så det är bara bra att dem fixar den lite granna. Jaja...hade nt mer att säga. Snart blir det frukost för min del och sen får man väl hitta nån kompis att va med x) Puss puss


Madde här:D (gästbloggar)

Hejsan, har verkligennt gästbloggat på länge så jag tyckte det var påtiden:P Jag hoppas det är okej av lollo=) Idag har jag iaf varit med lollo, emmy och moa, vi har haft det kul. Vill bara säga att: lollo du får också gästblogga på min blogg när du har lust bara så att du vet<3 Nu ska jag nt säga något mer, det fick bli ganska kort denna gången:P Kolla gärna min blogg: sweetmadelina.blogg.se och komentera gärna:D
Ni får ha det så bra! puss(L)

Bjuder på en bild med mig och lollo<3

Mobilbloggar

Mobilbloggar från maddes lur. Idag har man varit med Emmy och tittat på när hon klippte sig. Hon klippte lugg och det blev jättesnyggt. Nu mera är Emmy blond. Efter klippningen stack vi till Moa och sen stack vi till mig och sen kom madde. Efter att vi hade varit hos mej några timmar och ätit och sånt så stack vi till emmy. Men typ efter en timme så stack jag och Madde hem till mej för jag ska typ rida kl. 7 och jag måste hinna äta och sånt. Btw vi såg bajs Evelin och comp. på bussen. Jag HATAR henne, sån bajs hon är asså. Men nu ska jag ner och äta med Madde men jag tror att jag hinner att blogga tonight. Puss puss alla söta läsare;)

Bästa bilden elr?

Är nt detta världens bästaste, snyggaste bild? Thihi älskar den.


Är med Emmy§§

Idag har jag varit med Emmy på vanningen. Det va sjukt kul. Vi jagade sånna killar och dem tkt nog att vi va jättejobbiga men jaja...vi känner nt dem så x) Mitt hår äär sjukt lockigt/krylligt för att jag gick med blött hår från vanningen så det är nog därför. Det va rkt kul att bada, älskar att bada! Nu ska Anne-Kratine göra pannkakor till oss och det ska bli jamjam (: Bloggar nog mer ikväll, puss puss haj (L)


Vanningen (L)

Jag ser för jävlig ut just nu :(
Jaja, det får va så...


Dagen med Madde och Anna §

Här kmr lite bilder på mig, anna och madde när jag va med dem (: Vi hade sjukt kul, tack för dagen <3


Tänk bort mej,  jag ser nt klok ut x)

Vi har muskler...




Sötnosar <3

Sugen på nått gott...kanske Pucko

Gillar nt Pucko men nu känner jaag för det, fan att vi nt har det hemma. Aja jag får hitta nåt annat gått i kylskået elr vårat "gotte-skåp" thihi xD
       

Vill ha!

Vill ha denna men kan nt bestämma mej om jag ska ha den elr ett par dyra skor. Känns lite onödigt med denna dress men vill ändå ha den haha xD men det kostar ganska mkt men mamma har lovat att betala halva ifall jag köper den. Aja...jag får klura på det ett tag till. Puss på er



Ont i huvudet ist:(


Jaha först kräktes man och sen fick man feber och sen har man ont i huvudet:( Asså jag har haft bättre helger :P Nu är det bestämmt att madde ska följa med 2 veckor efter sportlovet till 100% Ska gå och lägga mej nu, ses<3


Fan också!!

Jaha, nu har man fått influensan och jag och Madde kunde nt åka upp till Uddevalla, bajs också!!
Men aja, det e bara att gilla läget (som mormor säger). Vaknade kl. 3 igår natt typ och kräktes några gånger...men trodde bara att jag hade ätit skitmat elr nåt sånt men sen fick jag svårt att gå och hade kramper i ena benet! Men idag så mådde jag mkt bättre så vi åkte till burlövs center (jag pappa och min lillebror) och köpte en mascara och lite annat xD När vi kom hem så vart jag helt slut-körd och ville bara gå och vila mej. Men imrg ska jag antagligen va med Madde :) Men nu är det nog bestämmt att jag och Madde ska till Uddevalla 2 veckor efter sportlovet, längtar! Hoppas jag nt blir sjuk då med xD

Sry att jag nt har bloggat på ett tag, ska försöka att bli bättre xD

See yaa :)


Bloggar mer i helgen :P

Kmr blogga mkt mer i helgen. Jag och Madde ska ju till Uddevalla tsm, längar som fan. Kmr att bli sjukt roligt. Vi ska nog bada på Vattenpalatset men det är bara kanske, om nt...så shoppar vi nog. Älskar att bada, det e det bästa som finns:P

Idag har jag ridit Popeye, han e rkt seg men jag lyckades få honom i hans "maxad" fart. Sebbe, Katarina och Micci tittade på lite också men dem stack typ när halva lektionen hade gått...
Vi hade sån magisk-läs-dag idag i skolan, läste faktiskt en HEL bok (så duktig jag är?) . Men det va faktiskt ganska mysigt, hellre det än AP xD Hatar AP (Ap=Arbetspass)!!

Kmr lägga upp bilder på mej och Madde, antingen i helgen elr efter helgen :P
Madde har mkt bättre kamera så jag får väll kopiera hennes bilder om jag får!? <3

Hörs sen

Snackar med Olivia...

Snackar med Olivia och vi försöker reda ut en sak...hemlis..
Har nt bloggat på ett tag sry men det har varit mkt i skolan och allt möjligt så bloggen har fått vänta litta.
Nu i helgen ska jag och Madde till Uddevalla och det ska bli sjukt kul...längtar så jävla mkt. Vi ska antagligen bada elr kanske shoppa, vi får se. Men lovar att blogga i helgen iaf. Kanske nt bloggar imrg dör då är det ridnings-time, jag kanske nt hinner med att blogga men vi får se, puss&kram

Hörs sen

Glömde att ladda upp lite marcus-bilder...

I torsdags så smet jag, madde och anneli in i pavvin och där va marcus, reab och robert...Marcus lekte modell, rkt ballt. Har varit med Emmy hela dan och idag så har jag nog åkt buss typ 10 gånger elr nåt, iaf, rkt många gånger;) Har nt mer att säga idag men jag lovar att blogga imrg...

BTW tack för att ni kommenterar finisar<33


Pallar nt rotera bilderna, sry:´(




En del av min outfit, dålig bild;

Min rumpa ser helt konstig ut, har stora mjukis på mej;)


Madde och Emmy (fredags)

I fredags så va jag med Madde och Emmy, rkt ballt. Om ni vill e en kulig video, så gå in på: sweetmadelina.blogg.se och spela den senaste videon. Vi lekte lite med eld och hårsprey, rkt kul.


Bild på mej och Madde<33


Dagen med Emmy, Micci och Sebbe

Rkt ball dag idag, va med Emmy och comp. vet ni så ballt vi hade??
Skulle igentligen va med nico också men den bajsen hade fotbollsträning tidigt imrg, så han fick nt va sent:(Bajs på honom, sötnosen<3 Men nu sitter man och bloggar på emmys data. Vi har varit typ hela helgen xD Igår va jag och Emmy med Nico, stackars honom, han fick va själv med oss, mej aja...vi hade kul iaf. Började berätta sånna historier (ni vet rkt torra!!?) Det låter tråkigt kanske men det va rkt kul asså. Okej nu ska vi nt snacka mer om sånt:D Nu är det 99.9 % säkert att madde hänger med till uddevalla, nu är det bara smådetaljerna som ska in xD
Imrg ska man nog till mammas nnya jobb och titta litta där, man vill ju ändå se hur det ser ut!?

BTW Sry att jag nt har bloggat på aslänge men har nt haft tid/lust:( (bloggpaus)

See yaa


Bild på mej och Emmy idag, jag e ful och emmy e sötast<33


RSS 2.0